DiRT Rally 2.0 1.18 – Game đua xe địa hình khốc liệt | Technetvietnam

Himpunan DiRT 2.0 mencabar pemain untuk menyertai perlumbaan hidup dan mati di seluruh dunia. Ini adalah permainan perlumbaan luar jalan yang paling dramatik bagi keluarga Codemasters, selepas kejayaan DiRT Rally dan DiRT.

Permainan perlumbaan luar jalan Rali Kotoran 2.0
Permainan perlumbaan luar jalan Rali Kotoran 2.0

Himpunan DiRT 2.0 Simulasikan perlumbaan kereta sukan di trek luar jalan yang kompleks. Ingat, hanya satu kesilapan kecil sudah cukup untuk membuat anda berputus asa di tengah jalan.

Perhimpunan DiRT 2 ialah permainan perlumbaan yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Codemasters untuk platform PC, PS4 dan Xbox One. Ia adalah ansuran ke-13 dalam siri Colin McRae Rally dan permainan ke-7 dalam siri Dirt. Berikutan kejayaan DiRT Rally (2015), DiRT Rally II terus menekankan pada permainan pemanduan realistik berdasarkan fizik sebenar.

Cuaca, keadaan persekitaran dan jalan raya sangat mempengaruhi kelajuan stereng
Cuaca, keadaan persekitaran dan jalan raya sangat mempengaruhi kelajuan stereng

Mainkan DiRT Rally 2.0 pada PC untuk pengalaman perlumbaan luar jalan yang dinamik dan sengit, termasuk kawalan baharu, pelbagai pilihan tayar dan “tala” kenderaan tanpa had. Anda dan lawan anda akan menakluki banyak persekitaran perlumbaan yang indah di New Zealand, Argentina, Sepanyol, Poland, Australia dan AS; dengan bimbingan rakan sekerja dan naluri pemain yang meminati kelajuan.

Berlumba di 8 trek rasmi dari kejohanan FIA ​​World Rallycross, bersaing dengan superstar kelajuan dan pasukan sokongan. Bangunkan pasukan perlumbaan dan kereta lumba anda dalam pelbagai taktik, takluki banyak acara dan kejohanan utama dengan Kempen Kerjaya pemain tunggal atau perlumbaan dalam talian.

Takluki satu siri acara dan kejohanan yang amat sukar
Takluki satu siri acara dan kejohanan yang amat sukar

Ciri-ciri cemerlang permainan DiRT Rally 2.0

 • Buka kunci lebih daripada 50 kereta lumba luar jalan yang sangat berkuasa: persekitaran perlumbaan ekstrem akan dikalahkan oleh kereta lumba generasi akan datang, termasuk VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X dan Citroen C3 R5. Adakah anda ingin merasai kuasa Chevrolet Camaro GT4.R yang “cool” “mencuri”?
 • 6 lokasi perlumbaan yang menjadi nyata: pengembaraan di jalan raya yang indah di New Zealand, Argentina, Sepanyol, Poland, Australia dan AS.
 • Rasai trek: kawalan perlumbaan yang dipertingkatkan, perubahan permukaan jalan raya, kesilapan dan persekitaran perlumbaan menjadikan pengalaman perlumbaan luar jalan yang terbaik dengan DiRT Rally 2.0 PC.
 • Permainan rasmi Kejohanan Rallycross Dunia FIA: perlumbaan di Barcelona, ​​​​Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes dan Silverstone dalam banyak siri perlumbaan yang menarik.
 • Pembangunan pasukan: cipta pasukan perlumbaan baharu, ambil kakitangan dan kembangkan garaj untuk memuatkan kereta pilihan anda.
 • “Penalaan” kereta: naik taraf kereta agar sesuai dengan gaya anda dan sifat trek. Kurangkan haus dan lusuh dengan menyesuaikan kenderaan anda dan menaik taraf setiap bahagian, memastikan kuda anda bersedia untuk menghadapi cabaran yang akan datang.
 • Persaingan sengit: berlumba dengan komuniti DiRT dalam cabaran harian, mingguan dan bulanan. Naiki papan pendahulu dunia dan teratasi setiap acara.

Persaingan sengit dengan pelumba terbaik Dirt Rally 2
Persaingan sengit dengan pelumba terbaik Dirt Rally 2

Kemas kini permainan DiRT Rally 2.0 terkini

Rali DiRT 2.0 1.18:

Kandungan baharu

 • Pakaian seragam baharu: SUBARU Impreza 1995 – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Hitam)
 • Pakaian seragam baharu: SUBARU Impreza 1995 – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Biru)
 • Pakaian seragam baharu: SUBARU Impreza 1995 – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Merah)
 • Pakaian seragam baharu: SUBARU Impreza 1995 – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Emas)
 • Pakaian seragam baharu: SUBARU Impreza 1995 – Siri Dunia Rali DiRT 2.0 (Hijau)
 • Pakaian seragam baharu: SUBARU Impreza 1995 – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Merah Jambu)
 • Pakaian seragam baharu: Volkswagen Polo R Supercar – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Hitam)
 • Pakaian seragam baharu: Volkswagen Polo R Supercar – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Biru)
 • Pakaian seragam baharu: Volkswagen Polo R Supercar – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Merah)
 • Pakaian seragam baharu: Volkswagen Polo R Supercar – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Emas)
 • Pakaian seragam baharu: Volkswagen Polo R Supercar – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Hijau)
 • Pakaian seragam baharu: Volkswagen Polo R Supercar – DiRT Rally 2.0 Siri Dunia (Merah Jambu)
DiRT Rally 2.0 v1.18 menambah sekumpulan pakaian seragam baharu, naik taraf kereta lumba, peralatan permainan dan banyak lagi
DiRT Rally 2.0 v1.18 menambah sekumpulan pakaian seragam baharu, naik taraf kereta lumba, peralatan permainan dan banyak lagi

Peningkatan perkakasan

 • Menyokong perkakasan Logitech TRUEFORCE, cth. stereng maya Logitech G HUB G923.
 • Membetulkan banyak pepijat berkaitan Logitech sejak versi 1.17.

Kereta lumba

 • Volkswagen Polo GTI R5: Memperbaiki pepijat yang menyebabkan fail bunyi enjin kembali kepada gaya lama (dalam versi 1.15).

Peningkatan Lain

 • Mengemas kini logo Volkswagen dalam skrin menu untuk dipadankan dengan versi baharu dalam kehidupan sebenar.

Rali DiRT 2.0 1.17:

Pelancaran Rasmi Kelab DiRT

Ini adalah kelab terbesar dalam DiRT Rally 2.0 dengan kira-kira 20,000 ahli. Ini adalah tempat di mana penunggang cemerlang berkumpul, bersaing dan meningkatkan kemahiran mereka setiap hari.

Pada tahun 2020, acara Musim Kejuaraan berlangsung selama 1 tahun dengan banyak tempat perlumbaan yang mengagumkan. Walaupun tiada ganjaran yang signifikan untuk pemenang, ini adalah tempat untuk pemandu berinteraksi dan belajar setiap hari.

Sertai Kelab Rasmi DiRT Rally 2.0 bersama kira-kira 20,000 ahli lain
Sertai Kelab Rasmi DiRT Rally 2.0 bersama kira-kira 20,000 ahli lain

Musim 2021

Takluki 12 lokasi dalam DiRT Rally 2.0, termasuk 6 daripada permainan asal dan 6 daripada versi Game of the Year. Kereta yang paling menonjol dalam siri acara ini ialah Kelas R5.

Setiap acara berlangsung 3-4 minggu dan menyokong platform merentas. Ini juga merupakan kali pertama Kerosakan Tegar muncul dalam Kelab Rasmi dengan cabaran kesukaran yang belum pernah berlaku sebelum ini.

Takluki musim Musim 2021 dengan 12 perlumbaan serba baharu
Takluki musim Musim 2021 dengan 12 perlumbaan serba baharu

tempat

 • Höljes, Sweden: Had trek yang dilaraskan untuk mengehadkan ralat asas selekoh dalam beberapa situasi yang jarang berlaku.

Peningkatan dan pembetulan pepijat

 • Laraskan prestasi papan tanda tepi jalan.
 • Memperbaiki beberapa pepijat dan meningkatkan kestabilan permainan.

Rali DiRT 2.0 1.16:

 • Memperkenalkan Siri Dunia DiRT Rally 2.0 baharu (3 – 10 November) dengan kumpulan hadiah $20,000 dan peluang untuk menaiki kenderaan elektrik QEV Rallycross yang tulen. Setiap pemain yang menyertai Kelayakan Siri Dunia DiRT Rally 2.0 akan menerima sebuah kereta rali Ford Fiesta R5 MKII baharu sebagai hadiah.
  • Rali: Australia / Noorinbee Ridge Ascent / H1 FWD
  • Rallycross: Perancis / Lohéac-Bretagne / RX Supercars (2018)
 • Bonus Ford Fiesta R5 MKII terbuka kepada semua pemain di luar mod Pasukan Saya.
 • Untuk membuka kunci kereta lumba dan menggunakannya dalam Pasukan Saya, sertai Kelayakan Siri Dunia DiRT Rally 2.0 dan tuntutnya pada penghujung Minggu Acara.
Ganjaran Ford Fiesta R5 MKII untuk setiap pemain yang menyertai Kelayakan Siri Dunia DiRT Rally 2.0
Ganjaran Ford Fiesta R5 MKII untuk setiap pemain yang menyertai Kelayakan Siri Dunia DiRT Rally 2.0

Naik taraf kereta lumba:

 • Volkswagen Polo GTI R5 – Bunyi enjin dikemas kini berdasarkan rekod baharu kereta sebenar.
 • Volkswagen Polo GTI R5 – Cermin pandang belakang yang dipertingkatkan untuk melihat pantulan.
 • Ford Escort MK2 – Cermin pandang belakang yang dipertingkatkan untuk melihat pantulan.
 • Porsche 911 RGT Rally Spec – Cermin pandang belakang yang dipertingkatkan untuk melihat pantulan.

Anugerah Kejohanan Rallycross Dunia:

 • Menanggalkan nama pelumba AI apabila ia secara tidak sengaja muncul pada kereta 2019.

Situasi Colin McRae:

 • Memperbaiki isu apabila tayar terpakai dipaparkan sebagai item baharu dalam kawasan servis.

Perubahan lain:

 • Membenarkan memilih kewarganegaraan pemandu ialah Paraguay.
 • Memperbaiki beberapa pepijat kecil lain.

Arahan untuk bermain DiRT Rally 2

Himpunan DiRT 2.0 ialah permainan perlumbaan dalam gaya Rally dan Rallycross – kereta lumba di kawasan yang kompleks, jalan bergelora, lumpur… Pemain akan bersaing dalam acara bermasa dan dibahagikan kepada banyak peringkat dengan keadaan jarak jauh, masa sentiasa berubah-ubah.

Perlumbaan dalam Rali DiRT 2.0 merentasi Argentina, Australia, New Zealand, Poland, Sepanyol dan AS. Selain itu, Codemasters juga merancang untuk mengembangkan trek melalui pakej DLC yang dijual secara berasingan.

Naik taraf kereta lumba anda di dalam dan luar untuk meningkatkan kelebihan anda
Naik taraf kereta lumba anda di dalam dan luar untuk meningkatkan kelebihan anda

Dalam permainan DiRT Rally 2.0, pemain memilih daripada sejumlah 50 kereta lumba, termasuk superstar World Rallycross Supercar dan model daripada FIA ​​World Rallycross Championship. Setiap kereta disediakan dan disesuaikan sebelum mencecah trek.

Permainan ini menggunakan sistem cuaca baharu, yang berubah berdasarkan setiap kawasan rupa bumi dan memerlukan pemain menyesuaikan diri. Pada sesetengah laluan, cuaca boleh menjejaskan keterlihatan. Permukaan trek juga sangat kompleks, lebih banyak kereta yang melaluinya, lebih daripada 100 tingkat di permukaan akan beransur surut dan pecah, menjejaskan kekasaran permukaan jalan. Permainan ini memerlukan tumpuan yang tinggi, beberapa peringkat memerlukan anda untuk menyelesaikan dalam masa 10 minit yang singkat. Tiada fungsi main semula dan cabaran bukan sahaja menjejaskan penampilan kereta lumba, tetapi juga jentera dan komponen mekanikal lain.

Gunakan strategi naik taraf yang munasabah bergantung pada laluan dan kejohanan
Gunakan strategi naik taraf yang munasabah bergantung pada laluan dan kejohanan

Mod Pasukan Saya yang diperkenalkan dalam Dirt 4 kembali dan dikembangkan DiRT Rally 2 PC, membolehkan anda mengupah lebih ramai pekerja untuk membaiki dan menyelenggara kenderaan anda. Kegagalan berlaku secara berterusan pada setiap laluan dan acara. Pemain mesti membuat pilihan strategik – seperti menggunakan tayar lembut untuk meningkatkan daya tarikan tetapi cepat haus, manakala tayar keras lebih tahan lama tetapi lebih perlahan. Dalam versi akan datang, Codemasters dijangka memberikan arahan yang komprehensif untuk pemain untuk menyediakan kereta baharu sebelum setiap perlumbaan. Ini penting untuk pemain baharu, pelumba amatur atau pemain yang baru bermula dengan siri Dirt.

Ringkasan petua untuk bermain DiRT Rally 2.0

Pada tahun 2020, Permainan DiRT Rally 2.0 menarik sehingga 9 juta pemain di seluruh dunia. Di bawah ialah statistik “terbaik” dalam DiRT Rally 2.0 untuk rujukan anda dan aplikasi berkesan untuk giliran anda.

DiRT Rally 2.0 yang paling popular pada tahun 2020 ialah Hawkes Bay di New Zealand
DiRT Rally 2.0 yang paling popular pada tahun 2020 ialah Hawkes Bay di New Zealand

Tempat yang paling popular

Pemandu berlumba di seluruh dunia, melalui 26 lokasi yang sangat cantik dan mencabar. Tetapi Hawkes Bay di New Zealand ialah litar lumba paling popular kerana pantai berbatu licin dan selekoh yang sangat sukar untuk pemandu yang mencabar.

Kereta lumba Rali kegemaran

Terdapat sehingga 50 model kereta dalam permainan ini. Pemandu baharu selalunya memilih Mini Cooper S untuk memulakan perjalanan mereka, kemudian Volkswagen Polo GTI R5 yang berkuasa.

Model perlumbaan Rally dan Rallycross teratas 2020
Model perlumbaan Rally dan Rallycross teratas 2020

Golf GTI 16V – satu lagi produk Volkswagen, berada di No. 3. Berikut adalah SUBARU Impreza 1995 – kereta legenda Colin McRae. Dan akhirnya, Ford Fiesta R2 – model moden, hadiah hanya untuk pelumba yang baik.

Kereta lumba Rallycross yang paling popular

Model yang dipilih ialah: Audi S1 ​​​​EKS RX, Volkswagen Polo R Supercar, Volkswagen Polo S1600, SUBARU WRX STI Rallycross dan Ford Fiesta OMSE SuperCar Lites.

Konfigurasi permainan DiRT Rally 2.0

Konfigurasi minimum:

 • Sistem Pengendalian: Windows 7, Windows 8, Windows 10 64-bit.
 • CPU: AMD FX4300 atau pemproses Intel Core i3 2130.
 • RAM: 8GB.
 • Grafik: AMD HD7750 atau NVIDIA GTX650Ti.
 • DirectX: Versi 11.
 • Sambungan jalur lebar.
 • Sekurang-kurangnya 50GB cakera keras percuma untuk dipasang dan Main permainan DiRT Rally 2.
 • Kad Bunyi: DirectX serasi.

Konfigurasi yang disyorkan:

 • Sistem Pengendalian: Windows 7, Windows 8, Windows 10 64-bit.
 • CPU: AMD Ryzen 5 2600X atau pemproses Intel Core i5 8600K.
 • RAM: 8GB.
 • Grafik: AMD RX Vega 56 atau NVIDIA GTX 1070.
 • DirectX: Versi 11.
 • Sambungan jalur lebar.
 • Sekurang-kurangnya 50GB ruang cakera keras percuma.
 • Kad Bunyi: DirectX serasi.

Loc Nguyen

Csss