Download PhotoScape 3.7 – Phần mềm chỉnh sửa, cắt ghép, tạo ảnh động – | Technetvietnam


PhotoScape ialah perisian penyuntingan foto dan penyunting imej dengan banyak ciri seperti melihat foto, memotong imej, mengubah saiz, mencipta animasi… dengan mudah, anda juga boleh menukar warna, mengimbangi cahaya pada imej. imej, mengeluarkan mata merah dan banyak kecacatan pada gambar. PhotoScape juga mempunyai mod penyuntingan foto kelompok, mencantum foto dalam gaya yang berbeza, menambah kesan, menambah teks untuk menjadikan imej lebih jelas.

Apakah itu PhotoScape?

PhotoScape adalah perisian reka bentuk grafik paling popular yang sangat dihargai oleh pakar dan jika anda sedang mencari perisian penyuntingan foto, ia tidak boleh dilepaskan. PhotoScape menyediakan fungsi asas dalam melihat, menapis imej, menambah kesan imej, menukar parameter imej…. Bekerja dengan format imej yang jarang berlaku. Jika anda mendapati sukar untuk menggunakan Photoshop, kemudian muat turun PhotoScape dan beralih kepada menggunakan perisian ini, tetapi jika anda seorang pengguna profesional yang ingin menyasarkan kerja penyuntingan foto yang lebih maju, Photoshop adalah pilihan.

fotoskap telinga

PhotoScape – Perisian penyuntingan foto yang kaya dengan ciri

PhotoScape ialah salah satu perisian penyuntingan foto yang pintar dan responsif dan bukannya Photoshop bersama-sama dengan PicsArt … digunakan oleh ramai orang. Dengan PhotoScapeanda boleh mengedit warna, menggabungkan foto, mencipta tayangan slaid foto dengan mudah dan lengkap secara percuma, dan PicsArt mempunyai keupayaan untuk menukar imej anda kepada karya seni yang tulen.

Pada masa ini, aplikasi penyuntingan foto pada telefon sangat popular berkat kemudahannya, termasuk apl seperti Xingtu, B612 atau Huang You dengan banyak penapis unik untuk mengedit foto seperti yang anda mahu. Huang You ialah aplikasi yang cukup hebat, berkat keupayaannya untuk mencipta huruf tebal imej Cina.

PhotoScape dikenali sebagai alat penyuntingan foto dan penyuntingan foto profesional. Dengan muat turun PhotoScape, pengguna boleh menukar imej biasa menjadi foto mereka sendiri yang unik dan bergaya dengan fungsi menambah kesan, melaraskan warna, memotong foto pada komputer…

PhotoScape membolehkan anda menukar antara banyak format imej yang berbeza, malah menukar MENTAH mewah JPG untuk anda edit dengan mudah. Anda boleh menggunakan penukaran kelompok untuk menjimatkan masa apabila berurusan dengan berbilang imej. Di samping itu, anda boleh merujuk kepada versi PhotoScape X dan membandingkan perbezaan dan kelebihan perisian ini dengan versi yang diperkatakan oleh PhotoScape, atau perisian PhotoScape Online tidak perlu dimuat turun dan dipasang, tetapi hanya digunakan secara langsung pada pelayar.

muat turun photoshop

PhotoScape 2020 menawarkan banyak pilihan penyuntingan foto

Muat turun PhotoScape membawakan anda penyelesaian penyuntingan foto yang pantas dan berkesan, memenuhi semua keperluan anda dengan banyak format imej. Khususnya, fungsi foto disusun dalam bulatan pada antara muka yang intuitif dan cantik, jadi mudah untuk anda pilih dan gunakan. Perisian ini menyediakan banyak kesan foto unik untuk digunakan pada imej.

PhotoScape ialah perisian penyuntingan foto percuma, tetapi ciri-cirinya tidak kalah dengan program profesional lain, memberikan anda alat pemprosesan imej yang komprehensif. Dengan aplikasi ini, pengguna boleh melihat imej dalam folder, menukar parameter imej, memotong imej kepada bahagian, menamakan semula foto dalam kelompok, menukar format imej, mencipta tayangan slaid foto yang cantik. ..

PhotoScape versi terkini menambah penapis imej, menambah kesan foto, membetulkan beberapa pepijat dalam cara imej dipaparkan. Jika anda ingin mencipta tayangan slaid foto, program ini juga akan menyokong anda, dan menambah muzik latar belakang serta menyimpan foto sebagai album elektronik untuk menyimpan kenangan indah anda.

Huang You sebutkan di atas juga merupakan apl yang menyepadukan penapis foto yang kaya, pelekat gaya Cina dan fungsi kecantikan automatik untuk anda kreatif tanpa had dengan imej anda.

Sorotan dalam versi 3.7 PhotoScape:

– Antara muka pengguna mempunyai banyak penambahbaikan baharu

– Meningkatkan kualiti penyuntingan imej

– Ciri kabur yang dipertingkatkan: Editor > Alat > Berus Kesan > Kabur

Sebab untuk memilih PhotoScape

PhotoScape menyepadukan fungsi organisasi foto yang sangat berkesan, ditunjukkan dalam fakta bahawa pengguna boleh menggabungkan berbilang imej bersama-sama untuk membentuk foto yang unik. Selain itu, program ini membolehkan untuk menukar parameter imej untuk disimpan ke dalam format yang berbeza.

PhotoScape melakukan penyuntingan foto tanpa menjejaskan prestasi sistem atau kerja lain pada komputer anda, manakala banyak perisian pemprosesan imej sering mengalami kelemahan ini. Selain memilih imej daripada peranti untuk diedit, pengguna boleh menangkapnya serta-merta dengan kamera peranti dan kemudian menggunakan ciri pengeditan untuk mencipta imej baharu.

Biasanya apabila mengedit foto anda serta-merta memikirkan Photoshop, Walau bagaimanapun, sejak pelancarannya PhotoScape telah memberikan pengguna pengalaman “tidak dapat dilupakan” dan dari masa ke masa ia telah menjadi salah satu alat yang paling dicari. Cari dan muat turun paling banyak, dengan ciri-ciri menarik PhotoScape mempunyai telah “mencintai” pengguna di seluruh dunia serta pengguna di Vietnam, anda boleh memuat turun PhotoScape secara percuma di Taimienphi.vn untuk digunakan atau berkongsi Kongsi dengan rakan dan saudara anda apabila mereka perlu menggunakan perisian untuk mengedit foto, menggabungkan foto, buat tayangan slaid foto.

PhotoScape menyediakan ciri penyuntingan foto yang berkuasa yang memenuhi sepenuhnya keperluan asas penyuntingan foto anda termasuk melihat, foto, memotong, mengubah saiz, menganimasikan… Selain itu, dengan PhotoScape anda juga Anda boleh menukar antara banyak format imej, mengambil tangkapan skrin dan menyimpannya apabila anda ingin berkongsinya , besarkan foto atau namakan semula foto dalam mod kelompok.

Beberapa helah yang berkaitan

Petua di bawah akan membantu pengguna lebih memahami cara menggunakan PhotoScape untuk mencipta animasi atau membetulkan ralat mata merah.

Cipta animasi, imej gif daripada PhotoScape

Keperluan untuk mencipta animasi menjadi semakin popular hari ini, jadi perisian penyuntingan foto semuanya menyepadukan fungsi ini. Untuk mencipta imej gif dengan PhotoScape tidaklah terlalu rumit untuk dimanipulasi, walaupun anda bukan seorang yang mahir teknologi, anda masih boleh melakukannya. Dengan mencipta imej gif dengan PhotoScape, anda boleh berkongsi imej ini di internet, atau memuat naiknya ke tapak animasi dalam talian dan menyiarkannya di Facebook.

Ralat mata merah dalam PhotoScape

Ralat mata merah ialah salah satu ralat yang paling biasa apabila mengambil foto pada waktu petang, cahaya malap, untuk membetulkan ralat mata merah, anda boleh menggunakan Photoshop atau alatan dalam talian, tetapi jika anda telah memasang PhotoScape, gunakannya. Cuba gunakan warna merah PhotoScape -ciri pembetulan mata.

Petua Menggunakan Photoscape – Betulkan mata merah dalam foto

Langkah 1:Hidupkan perisian PhotoScape. Seterusnya klik pada bahagian tersebut Editor dalam Menu Tab.

ralat kerana dalam photoshop

Langkah 2: Windows Editor muncul, Kemudian pilih foto yang anda mahu
Kemudian anda klik pada item tersebut Alatan

Seterusnya, klik pada baris Koreksi Mata Merah seperti yang ditunjukkan dalam rajah.

Kerosakan yang disebabkan oleh keadaan Photoscape

Langkah 3: Untuk membetulkan ralat mata merah, tuding pada imej, tahan butang kiri tetikus di sekeliling kawasan mata tumpah, dan kemudian lepaskan butang tetikus.

PhotoScape

Selepas itu, kawasan mata merah akan hilang seperti yang ditunjukkan dalam imej. Tekan seterusnya Jimat untuk melengkapkan proses perubahan.

PhotoScape

Petua Arahan untuk mengedit foto yang cantik dengan Photoscape

Langkah 1: Buka Photoscape

muat turun photoscape

Dalam menu mendatar kami berminat dengan pilihan:

– Editor- Edit foto.

– Halaman- Foto koordinat

– Gabung– Foto kolaj

– Gif Animasi– Buat animasi.

Dalam artikel ini, saya ingin memperkenalkan kepada anda alat tersebut Editor mengedit foto. Ke dalam Editor dan menuju ke tempat di mana foto itu perlu diedit

PhotoScape terbaharu

Langkah 2: Makluman dalam Editor terdapat 4 tab Rumah, OBJEK, PotongDan Alatan.

– Pada tab Laman Utama terdapat pilihan berikut:

Muat turun PhotoScap 2019

1. Pilihan untuk memutar imej, kiri, kanan atas dan bawah….

2. Tukar warna imej: Cipta Sepia untuk imej, Jadikan imej hitam dan putih, Jadikan imej putih dan sebarang warna pepejal, Warna negatif…

3. Buat bingkai gambar untuk imej: Pilihan di bawah:

  • Bulat: Sudut bulat untuk gambar
  • Margin: Buat jarak dari imej ke jidar,
  • Garisan Bingkai: Bingkai bentuk tetapi sebagai garisan

4. Cerah, warna: Sesuaikan kecerahan dan warna imej.

PhotoScape terbaharu

– Ubah saiz: Edit saiz imej

PhotoScape 3.7

– Teruskan memberi perhatian kepada pilihan di sebelah kanan bahagian ini,

PhotoScap

1. Pilihan:

Tahap Auto : Penyamaan kualiti imej automatik

Auto Kontras : Secara automatik mengimbangkan kontras warna dalam gambar

Tajam: Jadikan imej lebih tajam

Penapis : Laraskan kesan foto, bahagian ini sangat penting

2. Mekar: Ciri ini mencipta kabur imej (kecerahan).; Lampu latar: Sesuaikan kecerahan latar belakang foto anda

– Tab objek

PhotoScap Percuma

1. Lukis garisan dan bentuk

2. Pilih ikon sampel untuk ditambah pada imej yang akan diedit

3. Masukkan gambar, ikon ke dalam imej untuk disunting

4. Bingkai untuk mengedit perenggan

5. Masukkan teks untuk imej

– Tab: TANAMAN

Muat turun photoScape

Mula-mula anda perlu mengimbas kawasan yang anda ingin potong dan kemudian tekan CROP

– Pilih nisbah tanaman bahagian TANAMAN LARIS

– Tukar mod pemotongan kiub kepada bulatan dengan menandakan butang TANAMAN IMEJ BULAT

– Alat Tab

Muat turun photoScape 3.7

Pilihan yang sama seperti dalam PTS

+ Pembetulan Mata Merah: Pembuangan mata merah

+ Mozek: Kesan penutup muka

+ Pembuangan Tahi Lalat: Buat kawasan warna licin seperti warna latar belakang seperti menghilangkan jerawat…

Ciri-ciri luar biasa Photoscape:

– Baca dan gunakan kebanyakan format imej:

Perisian penyuntingan imej Photoscape menyokong format imej yang paling popular hari ini. Ini membolehkan anda mengedit foto dengan mudah tanpa memerlukan sebarang sokongan alat penukaran imej lain.

– Menyediakan banyak alat dalam penyuntingan foto:

Perisian penyuntingan foto Photoscape menyediakan pengguna dengan banyak alat untuk mengedit dan mengedit imej dengan mudah tanpa bantuan alat pihak ketiga. Selain itu, pengguna boleh mengedit berbilang foto sekaligus dalam masa yang singkat dan menggabungkan berbilang foto menjadi satu.

– Sokongan untuk menukar parameter fail imej:

Perisian penyuntingan foto Photoscape juga membolehkan pengguna menukar kualiti imej daripada kualiti rendah kepada kualiti tinggi dan begitu juga sebaliknya. Anda boleh menukar berbilang foto sekaligus. Foto format rendah RAW selepas penukaran akan disimpan ke dalam pelbagai format yang berbeza.

– Sokongan berbilang bahasa dan sistem pengendalian:

Photoscape menyokong banyak bahasa antara muka pengguna. Secara khusus, perisian penyuntingan imej ini menyokong kebanyakan bahasa di Eropah, Amerika dan beberapa bahasa di Asia. Apabila memasang perisian, ia secara automatik akan membolehkan anda memilih format bahasa yang sesuai untuk pengguna. Semasa penggunaan, anda juga boleh menukar bahasa dengan mudah dalam bahagian penyesuaian. Photoscape menyokong kebanyakan versi sistem pengendalian Windows Microsoft.

– Padat tanpa menjejaskan prestasi pengguna:

Semasa beroperasi, perisian penyuntingan imej Photoscape tidak menggunakan terlalu banyak sumber komputer. Anda boleh menggunakan perisian penyuntingan foto ini sambil mendengar muzik atau bercakap dengan rakan melalui alat sembang tanpa sebarang masalah.

– Tangkap dan simpan imej langsung:

Perisian penyuntingan foto Photoscape juga membolehkan pengguna menangkap skrin komputer dan menyimpannya dalam format imej yang popular. Ini memudahkan pengguna untuk bekerja dengan lebih mudah dan bukannya perlu menghabiskan sebanyak langkah menggunakan kombinasi kekunci pintas Skrin Cetak. Kemudian untuk menyimpannya sebagai imej, pengguna mesti menggunakan alat cat untuk menyimpannya ke format imej. Dengan Photoscape, anda hanya perlu menghidupkan ciri ini, perisian akan disimpan secara automatik ke komputer anda dan anda boleh mengedit.

Secara amnya, bukan mudah untuk mencari perisian kolaj foto ringkas seperti PhotoScape, perisian penyuntingan foto percuma, kolaj foto dan pembuat tayangan slaid yang terkenal hari ini. Anda boleh memuat turun PhotoScape untuk mengalami ciri-ciri bergunanya serta mencipta produk daripada foto dengan cara yang paling jelas dan cantik yang tidak semua perisian boleh lakukan, dengan PhotoScape segala-galanya adalah begitu mudah. ​​lebih mudah berbanding sebelum ini.

Csss