Foxit Reader – Foxit PDF Reader | Technetvietnam

Pembaca PDF Foxitnama lama Pembaca Foxit, ialah perisian pembaca PDF paling popular hari ini. Pembaca Foxit 11 menyediakan banyak ciri yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pengguna seperti mencipta fail PDF, mengedit PDF, mencipta nota, mencipta tandatangan, menetapkan perlindungan kata laluan dan mencetak fail PDF dengan mudah. Khususnya, pemasangan Foxit Reader adalah padat, pantas dan percuma sepenuhnya.

Perisian pembaca PDF percuma Foxit Reader
Muat turun Foxit Reader – Menyokong membaca, mencipta dan mengedit PDF dengan pantas

Pembaca PDF Foxit Membolehkan anda memaparkan berbilang tab pada masa yang sama, supaya anda boleh melihat berbilang dokumen pada masa yang sama dan bertukar ke sana ke mari dengan mudah. Dalam proses membaca fail PDF, pengguna boleh memilih untuk melihat skrin penuh, halaman individu atau dua muka surat secara bersemuka, tatal secara berterusan, secara automatik bergerak mengikut tujuan mereka. Selain itu, dalam versi terbaharu ini terdapat juga keupayaan untuk memaut ke penanda halaman pada halaman PDF dalam pelayar web, membuat komen bertitik tumpu atau melindungi fail PDF dengan lebih baik terima kasih kepada Microsoft IRM. Jadi mari Muat turun Pembaca Foxit Datang dan alami ciri baharu!

Anda boleh memuat turun perisian pembaca PDF Foxit untuk telefon di sini:

Lagi, pembaca Foxit Menyokong banyak bahasa seperti: Inggeris, Perancis, Jerman, Portugis, Rusia & Sepanyol… Pekerjaan Muat turun Pembaca Foxit dan pemasangan juga sangat mudah dan cepat. Oleh itu, Foxit PDF Reader sentiasa memenangi hati ramai pengguna. pembaca Foxit disepadukan dengan perkhidmatan storan awan untuk menyimpan dokumen dengan selamat, tambahan pula anda boleh membaca, mengedit, mengemas kini dokumen daripada perkhidmatan ini. Ini dianggap sebagai ciri yang sangat berguna yang dibawa oleh Foxit kepada pengguna.

Ciri-ciri perisian pembaca fail PDF Foxit Reader

Pembaca Foxit untuk Dunia Terhubung

pembaca Foxit ialah pembaca PDF yang membolehkan pengguna menjadi sebahagian daripada dunia yang berkaitan. Berikan ulasan dokumen kepada pengarang, maklumkan apabila versi dokumen baharu tersedia, bincangkan topik menarik terus dalam dokumen atau buka dokumen yang dilindungi dengan selamat.

PDF yang disambungkan – Penjanaan PDF menghubungkan dunia

pembaca Foxit telah melampaui pemapar PDF biasa, terima kasih kepada ConnectedPDF Powered. ConnectedPDF ialah teknologi terkemuka yang menyediakan perkhidmatan berasaskan awan untuk dokumen PDF. Ia termasuk perkhidmatan berikut:

 • Keselamatan ConnectedPDF – Berikan dan batalkan hak akses dokumen
 • Pengurusan Dokumen ConnectedPDF – Jejaki siapa yang membuka dokumen, aktiviti mereka dan memberitahu pembaca tentang kemas kini baharu
 • Kerjasama ConnectedPDF – Tingkatkan kerjasama pasukan dengan berkongsi ulasan atau menghantar permintaan untuk menerima fail kepada orang lain
 • Perisikan Dokumen ConnectedPDF: Fahami cara pembaca menggunakan bahan tersebut selepas diterbitkan
 • Pembungkusan ConnectedPDF: Memenuhi semua keperluan keselamatan perniagaan
 • Aplikasi Dikuasakan ConnectedPDF

Pembaca PDF – Pembacaan dan pencetakan PDF tidak boleh menjadi lebih mudah

Kebanyakan dokumen yang kami berinteraksi setiap hari adalah dalam format PDF. Kini anda boleh mengalami “kuasa” PDF melalui pembaca Pembaca PDF Profesional, memiliki semua fungsi yang diperlukan.

 • Antara muka pengguna yang intuitif
 • Sesuaikan bar alat
 • Sokongan skrin sentuh
 • Buat direktori peribadi anda sendiri
 • Isi borang
 • Import dan eksport data
 • Hasilkan kod bar 2D daripada Ultraform

Pencipta PDF – Buat dokumen PDF

Dunia yang berkaitan berkongsi dokumen dalam format PDF. Pembaca PDF Foxit membolehkan pengguna mencipta PDF daripada format fail yang popular

 • Cipta PDF yang betul
 • Cipta PDF daripada Microsoft Office
 • Imbas dokumen ke fail PDF
 • Sisipkan foto, video dan fail

Bekerjasama dan berkongsi – Anotasi, kongsi dan bekerjasama

Apabila ia berkaitan dengan kerjasama pasukan dan perkongsian maklumat, semua orang melakukan yang terbaik. Pembaca PDF Foxit Pautkan mereka bersama-sama untuk meningkatkan fleksibiliti dan hasil yang berkualiti.

 • Integrasi dengan perkhidmatan pengehosan terkemuka – Google Drive, Dropbox, Box, Alfresco dan SharePoint.
 • Semua ahli yang mengambil bahagian boleh berkongsi dan menilai sambungan.
 • Menyumbang kepada pembangunan dokumen dengan set alat anotasi yang kaya.

Lindungi dan Tandai – Sulitkan dan Tandatangani PDF

Jika anda mempunyai banyak dokumen sulit, jangan hanya fokus pada perlindungan luaran, pastikan maklumat selamat dengan melindungi dokumen itu sendiri. Pembaca PDF Foxit Menyokong berbilang pilihan keselamatan.

 • Tandatangan dokumen dengan tulisan tangan atau gunakan tandatangan elektronik
 • ConnectedPDF Perlindungan dokumen berkuasa
 • Lanjutkan kawalan penggunaan Perkhidmatan Pengurusan Hak Microsoft kepada dokumen PDF.

Penyesuaian dan Penerapan – Penerapan Perisian Perusahaan Penuh

Foxit menjadikannya mudah untuk digunakan Pembaca PDF Foxit pada semua komputer dalam syarikat. Tidak kira betapa besar perniagaan anda, ia boleh mengendalikannya.

 • Dasar Kumpulan Sokongan untuk menyeragamkan menu dan tetapan konfigurasi
 • Menyediakan katalog SCUP untuk mengimport dan menggunakan kemas kini melalui Perkhidmatan Kemas Kini Microsoft Windows (SCCM).
 • Sesuaikan penempatan tugas kelompok melalui sokongan konfigurasi XML

Keperluan sistem minimum:

 • Kelajuan pemproses: 1.3 GHz
 • Kapasiti RAM: 512 MB
 • Ruang cakera keras yang tersedia: 1 GB
 • Resolusi skrin: 1024×768

Kemas kini perisian pembaca pdf Foxit Reader terkini

Pembaca Foxit 11.1.0.52543:

Ciri baharu dan peningkatan umum

 • Tambahkan kulit latar belakang gelap, sangat mesra dan berguna untuk pengguna yang lebih suka latar belakang gelap apabila mengalami Foxit Reader dalam cahaya malap atau pada waktu malam.
 • Utamakan memaparkan garisan nipis dalam teks, menjadikan kandungan lebih mudah dibaca.
 • Membenarkan menetapkan margin halaman sebelum mencetak dokumen PDF.
 • Dan beberapa peningkatan lain untuk pengalaman pengguna yang sempurna.

Pembetulan pepijat umum

 • Program Foxit PDF Reader ranap atau fail ranap apabila pengguna menyimpan fail daripada ECM selepas membuat beberapa perubahan.
 • Ralat Foxit PDF Reader ranap skrin semasa permulaan dan membuka lebih daripada 10 fail pada masa yang sama.
 • Ralat menghalang ID Digital daripada dipaparkan dalam senarai ID kotak dialog Tandatangan Dokumen apabila pengguna menambah tandatangan digital.
 • Ralat pengguna tidak boleh log masuk ke Google Drive untuk membuka fail PDF yang disimpan dalam awan.
 • Memperbaiki beberapa pepijat yang berkaitan dengan keselamatan dan kestabilan program.

Semakan perisian pembaca PDF percuma – Foxit Reader

Sejak muncul di pasaran agak lama dahulu, Foxit Reader segera menarik pengguna kerana ciri asas tetapi sangat berguna, kapasiti pemasangan yang padat, boleh dijalankan sebagai Pembaca Foxit Mudah Alihserasi dengan banyak versi Windows yang berbeza… Jika dibandingkan dengan perisian pembaca PDF terbaik yang tersedia hari ini – Adobe Reader adalah sangat sukar untuk menentukan pemenang atau kalah, atau perisian yang membaca fail PDF dengan lebih baik.

Foxit Reader membenarkan tweak semasa pemasangan:

Apabila memasang aplikasi, anda mempunyai keupayaan untuk melumpuhkan sambungan yang membenarkan penyepaduan fungsi perisian dalam Windows Explorer. Apl itu juga bertanya sama ada anda mahu memasang dan mencuba Foxit PhantomPDF selama 30 hari. Jika anda memilih tetapan ini, semua fail PDF anda akan dibuka dalam Foxit PhantomPDF selepas pemasangan.

Selepas menyelesaikan proses pemasangan yang mudah, anda boleh segera bekerja dengan aplikasi tanpa memerlukan but semula atau operasi rumit lain.

Antara muka mesra pengguna:

Antara muka baharu Foxit Reader agak menarik perhatian, anda juga boleh menukar warna, kulit untuknya dengan mudah. Terdapat 4 mod paparan untuk pengguna menyesuaikan dengan sewajarnya untuk setiap jenis dokumen. Dokumen disusun mengikut tab menjadikannya lebih mudah untuk mengurus, menjejak dan mengeditnya.

pembaca Foxit
Kulit untuk anda pilih untuk Pembaca Foxit anda

Selain menu di atas, panel sebelah kiri memberi anda banyak pilihan seperti melihat penanda halaman, halaman berikut, melihat ulasan atau lampiran, dsb.

pembaca Foxit
Panel tangan kiri Foxit Reader

Menu dan bar alat kelihatan seperti banyak butang, tetapi antara muka pengguna agak lapang, meninggalkan banyak ruang untuk operasi melihat dokumen, mengezum, berputar dan menyunting. Jika anda hanya mahu fokus membaca, anda juga boleh menyembunyikan bar alat ini dengan mengklik anak panah seperti yang ditunjukkan.

pembaca Foxit
Sembunyikan bar alat perisian Foxit Reader

Ciri-ciri hebat:

Tidak seperti pemapar PDF asas, Foxit Reader membenarkan pengguna membaca ulasan fail, pratonton lapisan dan lampiran serta mengesahkan atau mengesahkan tandatangan.

Pengurus Amanah adalah ciri yang agak berguna, mod bacaan selamat ini tidak membenarkan membuka pautan dan tapak web terus daripada fail PDF, dan menyekat kod JavaScript.

Tambahan pula, dokumen boleh dilihat sebagai fail teks, mengalih keluar semua imej, objek dan akses, membolehkan anda menumpukan pada melihat kandungan tanpa gangguan. Mod skrin penuh juga disokong, membantu anda memfokus sepenuhnya pada fail anda.

Foxit Reader juga membenarkan pengguna menggunakan satu siri pintasan papan kekunci biasa untuk membuat operasi lebih pantas dan lebih mudah.

Operasi penyuntingan PDF yang kaya:

Anda boleh membuka fail PDF untuk pengeditan mudah seperti menambah, mengedit, memadam, menukar fon, warna latar belakang, jarak, kedudukan perkataan atau perenggan teks. Aplikasi ini juga membolehkan untuk mengezum masuk pada setiap bahagian teks dengan mengklik padanya dan menyeret bar sekeliling.

pembaca Foxit
Teks merah mudah ditambahkan pada dokumen

Seperti yang dinyatakan, Foxit Reader menguruskan fail dengan tag, selain itu, ia membenarkan memasukkan nota dan komen di mana-mana pada dokumen. Anda juga boleh menambah kotak teks, membuat pautan, melampirkan fail baharu dan membenamkan imej, audio dan video dalam dokumen anda.

Aplikasi ini membolehkan membuat borang, mencipta tandatangan, mencipta kata laluan untuk melindungi dokumen. Penanda halaman boleh mengalih keluar, melihat, mengedit tetapan keselamatan (cth pencetakan, mengisi borang), memasukkan halaman daripada dokumen yang diimbas, melukis reka bentuk.

Buat fail PDF serba baharu:

Bukan sahaja membenarkan penyuntingan, Foxit Reader boleh mencipta fail PDF baharu bermula daripada halaman kosong, fail atau fail PDF lain, daripada dokumen yang diimbas atau dari papan keratan. Aplikasi ini juga menyediakan pelbagai alat penyuntingan dan penyuntingan teks untuk membantu anda mencipta fail teks profesional yang tidak kalah dengan semasa mengedit pada Word. Selepas mengedit atau mencipta yang baharu, anda boleh menyimpannya sebagai PDF atau mengeksport dokumen anda sebagai imej, teks biasa atau ke dalam format Microsoft Office.

pembaca Foxit
Pilihan semasa membuat PDF baharu dalam Foxit Reader

Ciri untuk membaca kandungan teks:

Antara ciri yang ditawarkan oleh aplikasi, saya sangat menyukai ciri Baca, ia membolehkan anda mendengar halaman teks yang dipilih. Ini amat berguna apabila anda ingin mendengar halaman teks, cerita dalam bahasa Inggeris (atau bahasa lain yang disokong) dengan memilih Lihat dan mengklik Baca. Malangnya, ciri ini tidak menyokong bahasa Vietnam, tetapi jika anda ingin berlatih mendengar bahasa Inggeris, ciri ini sesuai untuk anda.

pembaca Foxit
Ciri membaca kandungan halaman teks

Jika anda masih meragui kelebihan Foxit Reader, anda boleh merujuk beberapa lagi sebab untuk memilih aplikasi ini di bawah:

 • Syarikat teratas memilih Foxit Reader: HP, Acer dan Asus memilih untuk prapasang Foxit Reader pada komputer peribadi mereka, Google memilih Foxit Reader untuk sumber terbuka dan pelayar Chrome, Amazon memilih Foxit Reader untuk platform Kindle. Ia kini digunakan oleh lebih daripada 1 bilion pengguna di seluruh dunia.
 • Foxit Reader mudah digunakan: Aplikasi pertama yang menggunakan antara muka pengguna berasaskan reben Microsoft untuk memperkenalkan alat PDF yang berkuasa kepada pengguna. Antara muka standard ini meningkatkan produktiviti pengguna ke tahap yang ketara.
 • Sokongan pelanggan yang sangat baik: Apabila anda memanggil, seseorang akan mengangkat telefon dalam masa 30 saat dan anda akan dibantu oleh profesional yang berpengalaman, tanpa sistem navigasi audio yang rumit.
 • Tingkatkan kecekapan IT: Foxit Reader menggunakan kurang sumber sistem, membuka fail sepantas kilat, walaupun ia adalah fail yang besar dan kompleks. Ia juga mempunyai sedikit kemas kini, sedikit isu keselamatan.

Ringkasnya, Foxit Reader ialah aplikasi hebat untuk mengurus dokumen PDF dengan ciri yang sangat kaya. Bukan itu sahaja, ia benar-benar percuma dan berfungsi pada semua platform Windows. Jika anda sedang mencari aplikasi yang boleh mengendalikan fail PDF, maka memilih Foxit Reader akan menjadi keputusan yang bijak. Muat turun Foxit Reader dan nikmati utiliti hebatnya hari ini.

Csss