Neighbours from Hell – Chơi game Gã hàng xóm tinh nghịch trên PC | Technetvietnam

Jiran dari Neraka akan menjadi Permainan Jiran Nakal, tergolong dalam genre permainan strategi intelek yang sangat menarik yang menarik sejumlah besar pemain. Sertai permainan, anda akan mempunyai tugas untuk membantu budak lelaki itu mengganggu kehidupan harian jirannya.

Permainan strategi intelektual Jiran dari Neraka untuk PC
Muat turun Jiran dari Neraka – Permainan Pemusnah Jiran yang sangat menarik.

Jika anda suka helah nakal budak itu, anda boleh terus mengalami bahagian 2 yang dipanggil Jiran dari Neraka 2, untuk bertemu lebih banyak watak baru, temui lebih banyak helah nakal baru untuk membawa pengembaraan baru. Ketawa ceria selepas bekerja, belajar yang tertekan.

Apabila bermain, gunakan perabot di dalam rumah dengan bijak untuk memasang perangkap, menyebabkan kerosakan besar kepada jiran. Sudah tentu, anda juga perlu memerhati dan memberi perhatian kepada masa. Meletakkan perangkap yang salah atau tidak mengira masa adalah sangat mudah untuk “dipukul” oleh jiran untuk perlawanan!

Pilih tahap kegemaran anda dalam permainan strategi intelektual Neighbors from Hell untuk PC

Ciri utama permainan strategi intelektual Jiran dari Neraka

  • Terokai 14 peringkat permainan yang pelbagai dan luas
  • Bertindak secara senyap, gunakan kemahiran dan gaya untuk mengejek jiran anda dengan cara yang paling sempurna
  • Antara muka yang mudah dilihat dengan butang kawalan yang mudah ditekan
  • Grafik cantik direka dalam gaya kartun
  • Bunyi langsung dan muzik

Dendam dengan kepala yang paling dingin

Dalam permainan yang menyeronokkan untuk komputer Jiran dari Neraka, pemain akan mengawal watak Woody untuk membalas dendam terhadap jirannya Rottweiler. Mungkin tiada apa yang menimbulkan kemarahan jiran lebih daripada melakukan helah yang cukup untuk mengubah hidupnya. Jika mereka muncul dalam rancangan realiti TV bersama-sama, itu lebih baik.

Jika anda memerlukan bantuan tentang perkara yang perlu dilakukan, pemain boleh menyemak cadangan daripada Joe – pengarah rancangan yang menyeronokkan ini.

Antara muka bermain utama permainan strategi intelektual Jiran dari Neraka untuk komputer
Antara muka permainan utama titik dan klik permainan intelektual Jiran dari Neraka untuk komputer

Prank jiran tanpa meningkatkan kawalannya

Dalam permainan yang menyeronokkan untuk PC Jiran dari Neraka, Setiap peringkat (peringkat) terdiri daripada banyak bilik yang membolehkan pemain menggerakkan watak Woody. Satu perkara yang sangat penting yang perlu diingat oleh pemain ialah cuba untuk tidak muncul di dalam bilik yang sama dengan jiran Rottweiler, atau anda perlu memainkan kad itu semula. Walau bagaimanapun, terdapat juga kes di mana watak itu terpaksa berkongsi bilik dengan jiran. Apabila ini berlaku, pemain mesti membantu watak itu bersembunyi di tempat tersembunyi atau di bawah katil.

Pemain akan cuba melakukan gurauan seperti ketika bermain permainan pengembaraan iaitu perlu mencari objek di dalam rumah yang boleh digunakan untuk mengganggu aktiviti harian jiran.Rottweiler. Contoh: Pemain boleh melekatkan teropong pada mukanya atau memecahkan antena supaya TV tidak berfungsi.

Dalam permainan yang menyeronokkan untuk PC Jiran Dari Neraka 1, jiran akan dibantu oleh dua haiwan peliharaan: seekor anjing penjaga dan seekor burung kakak tua bernama Cili. Setiap kali salah satu daripada haiwan ini melihat watak pemain, mereka akan memberitahu pemiliknya. Untuk melepasinya, pemain mesti bergerak dengan sangat senyap menggunakan keupayaan untuk bersembunyi (klik kanan).

Ketawa sehingga perut anda sakit dan mempunyai emosi lain yang indah

Matlamat utama permainan komputer yang menyeronokkan Jiran dari Neraka adalah untuk menyebabkan ketawa jadi kebanyakan situasi sangat lucu. Usikan yang Woody gunakan pada jirannya yang melulu agak serupa dengan yang digunakan oleh Macaulay Culkin terhadap pencuri yang cuba merompak rumahnya. Awak boleh muat turun Jiran dari Neraka untuk menggoda jiran anda sekarang. Ambil perhatian bahawa versi Demo permainan otak yang menyeronokkan ini mempunyai had bahawa ia hanya boleh memainkan 2 kad pertama.

Keperluan sistem minimum

  • Sistem pengendalian Windows XP/Vista atau lebih tinggi

Csss