Sky: Children of the Light 0.16.5 | Technetvietnam

Pergi ke pengembaraan interaktif yang tidak dapat dilupakan Langit: Anak-anak Cahaya – Karya agung dengan 100% lukisan tangan grafik yang sangat baik. Ia adalah dunia yang sentiasa berubah yang dipenuhi dengan belas kasihan, komuniti dan keajaiban misteri. Sekarang kamu boleh mainkan Sky: Children of the Light pada PC melalui emulator Android dengan kualiti gambar dan bunyi yang sangat baik.

Sky Children of the Light membawa anda ke pengembaraan yang tidak dapat dilupakan dengan grafik lukisan tangan yang hebat
Sky Children of the Light membawa anda ke pengembaraan yang tidak dapat dilupakan dengan grafik lukisan tangan yang hebat

Pengembaraan yang hebat di Permainan Sky Children of the Light akan menghangatkan hati anda. Melangkah ke alam ajaib Sky, di mana anda akan menemui sebuah kerajaan yang indah dengan banyak perkara untuk diterokai dan sudah tentu, pelakon watak yang cantik bersedia untuk berinteraksi.

Terokai 7 tanah yang unik dan misteri
Terokai 7 tanah yang unik dan misteri

Main permainan PC Sky Children of the Light dan berubah menjadi Anak-anak Cahaya – yang akan menyebarkan harapan di dunia yang sepi, mengembalikan bintang ke rumah mereka.

Tulis di atas bintang

Berganding bahu, kita akan mengembara melalui 7 negeri, menyelesaikan misteri, membantu antara satu sama lain, berkawan dan mencipta kenangan yang tidak dapat dilupakan. Berikan cahaya kepada kerajaan yang sunyi dan kembalikan bintang-bintang ke rumah mereka.

Berkawan, bantu orang dan kembalikan cahaya ke tanah gelap
Berkawan, bantu orang dan kembalikan cahaya ke tanah gelap

Pengembaraan baru sahaja bermula

Permainan Sky: Children of the Light membawa anda ke pengembaraan yang sangat interaktif yang dipenuhi dengan aktiviti di kerajaan Sky.

Semasa anda meneroka tanah, terdapat banyak cara untuk anda membantu orang, membina persahabatan yang mesra dan mengembangkan watak anda.

Sky Children of the Light PC memiliki grafik yang cantik
Sky Children of the Light PC memiliki grafik yang cantik

Ciri-ciri Permainan Sky: Children of the Light

 • Pengembaraan untuk meneroka 7 tanah misteri.
 • Hadapi dan berinteraksi dengan watak yang menarik.
 • Jangan ragu untuk menyatakan diri anda dengan penyesuaian aksara tanpa had.
 • Bekerjasama dengan orang lain untuk memasuki tanah gelap, menyelamatkan jiwa dan mencari khazanah purba.
 • Kongsi hadiah untuk menerangi dunia yang gelap dan memupuk persahabatan.
 • Nikmati muzik latar belakang yang unik.
 • Sertai acara bermusim dan akses dunia yang sentiasa berkembang.

Kemas kini permainan PC Sky: Children of the Light terkini

Langit: Kanak-kanak Cahaya 0.16.5:

Sky: Children of the Light 0.16.5 meneruskan siri acara baharu yang menarik
Sky: Children of the Light 0.16.5 meneruskan siri acara baharu yang menarik

Teruskan pengembaraan dalam Season of Abyss

Teliti dengan lebih mendalam kisah dalam Season of Abyss. Pencarian ke-5 dan terakhir telah bermula dengan ganjaran sumber yang berharga. Pemain yang menyelesaikan kesemua 5 misi akan membuka kunci lokasi baharu dalam Pokok Persahabatan Panduan Abyss, memperoleh topeng yang membantu anda bernafas di dalam air.

Creatures of Treasure Reef mempunyai cara baharu untuk berinteraksi manakala Shared Space bergerak lebih dekat ke pantai, di mana pemain bebas meluahkan kreativiti mereka.

Hari Mekar

Jiwa dari Musim sebelumnya akan kembali ke ruang media sosial Hidden Forest, mencari lebih banyak lampu dan pokok untuk acara itu. Pemain boleh menemani jiwa untuk mengumpul barang.

Terjemahan automatik Lilin Mesej dan Bot Mesej

Lilin Mesej dan Bot Mesej diterjemahkan secara automatik jika mesej asal dalam bahasa yang berbeza daripada yang disediakan untuk mesin.

Kemas kini Ruang Kongsi

Terokai Ruang Kongsi dalam Terumbu Karun dan tukar Ruang Kongsi secara umum berdasarkan maklum balas pemain.

Temui banyak kandungan baharu, perubahan ketara dan peningkatan dalam kemas kini 1.16.5!

Langit: Kanak-kanak Cahaya 0.15.5:

Musim Penerbangan diteruskan. Tetapi kemas kini ini juga membawa banyak kandungan baharu; termasuk ciri penting, acara, peningkatan dan pembetulan pepijat.

Sky: Children of the Light 0.15.5 menambah sekumpulan ciri, acara, peningkatan dan pembetulan pepijat
Sky: Children of the Light 0.15.5 menambah sekumpulan ciri, acara, peningkatan dan pembetulan pepijat

Hari-hari Memberi Acara Hati Berganda

Hari Pemberian kembali selama 1 minggu dan menggandakan pemberian untuk setiap pemain. Semua hati dan Hadiah Cahaya akan didarabkan dengan 2 untuk tempoh acara.

Hari Raya Perayaan kembali

Bersedia untuk perhimpunan kanak-kanak Sky dan raikan 2022 dengan penuh keterujaan. Mulai 20 Disember 2021 hingga 9 Januari 2022, Secret Level dalam Vault akan dibuka kepada semua orang. Berpesta dalam suasana karnival, luncur ais dan hoki adalah menyeronokkan. Setiap peringkat dalam Hari Perayaan akan membawa kandungan pengalaman baharu.

Ciri baharu – beli hadiah untuk rakan

Tunjukkan kebaikan dengan memberikan hati dan hadiah melalui IAP.

Lebih banyak kawasan Cahaya Sosial

Memperkenalkan kawasan baharu untuk Social Light. Setiap kawasan mempunyai jumlah lampu tertentu dan kanak-kanak bebas memilih destinasi mereka sendiri.

Selain itu, kemas kini 0.15.5 juga mengemas kini muzik, ruang kongsi dan banyak ciri lain, peningkatan dan pembetulan pepijat.

Langit: Kanak-kanak Cahaya 0.15:

Musim Penerbangan

Bermula dari 4/10, mulakan Musim Penerbangan dengan 5 pencarian dan hiasan serta pengembaraan di awan. Sertai kumpulan 4 jiwa untuk mengalami perkara baharu bersama-sama dan temui laluan baharu dalam angin. Buka kunci jubah, pakaian, aksesori dan alat muzik baharu.

Setiap pemain boleh menyertai Musim Penerbangan secara percuma. Jika anda memiliki Pas Pengembaraan, anda mempunyai hak untuk membuka kunci semua item bermusim, termasuk 2 hadiah terakhir.

Musim Penerbangan termasuk 5 misi baharu dan banyak ganjaran menarik
Musim Penerbangan termasuk 5 misi baharu dan banyak ganjaran menarik

Hari-hari Kerosakan

Pakai pakaian kegemaran anda dan bersedia untuk meneruskan pengembaraan baharu. Sebuah bilik misteri telah ditambahkan pada kawasan rahsia yang diakses daripada Vault of Knowledge, dibuka kepada orang ramai dari jam 0:00 pada 18 Oktober hingga 11:59 malam pada 7 November. Kumpul rakan di sekeliling kawah yang menggelegak untuk mengumpul lampu dan mantera masing-masing, menjadikan kanak-kanak Sky menjadi watak nakal.

Temui bilik rahsia dalam acara Days of Mischief dan kejutan baharu
Temui bilik rahsia dalam acara Days of Mischief dan kejutan baharu

Dan banyak item baru seperti:

 • Jampi Muslihat Batu Ketam
 • Mantra Penghalau Naga Gelap
 • Mantra Aksesori Topi Bomoh
 • Cape Layu Kenakalan
 • Rambut Bomoh Nakal
 • Set Makan Seram Nakal
 • Muschief Witch Jumper
 • Kerosakan Layu Tanduk
 • Muschief Spider Quiff
 • Labu Nakal Prop
 • Cape kelawar yang menyeramkan
 • Topi Labu Lapar
 • Cape Web Kejahatan
 • Topi Bomoh Nakal
 • Dan banyak peningkatan lain dan pembetulan pepijat.

Langit: Kanak-kanak Cahaya 0.14.5:

Musim “Putera Kecil”

Kami sudah separuh jalan, pemain akan mengalami 3 misi terakhir dalam cerita ini tidak lama lagi. Beli prop Fox dan Little Prince Scarf Cape di kedai sehingga pencarian ke-7 bermula pada 30 Ogos.

Selepas pencarian ke-7 dan terakhir. Pemain yang menyelesaikan keseluruhan misi akan layak untuk membeli 2 hiasan baharu: Jaket Asteroid Putera Kecil dan Sut Pedang. Dengan tikar, anda boleh teleport ke kawasan khas, malah membawa rakan anda bersama jika anda memegang tangan mereka.

Selamat datang acara musim panas di tepi laut di Langit: permainan Kanak-kanak Cahaya
Selamat datang acara musim panas di tepi laut di Langit: permainan Kanak-kanak Cahaya

Acara Baharu – Hari Musim Panas

Acara ini berlangsung dari 12 Ogos hingga 25 Ogos. Kini, anda berpeluang membuat cahaya dengan cara baharu dan memiliki pelbagai hiasan bertema musim panas yang meriah.

Bayangkan bersantai di tepi pantai bersama rakan-rakan. Tambahkan sedikit cahaya pada lilin untuk mencari kerang, unggun api juga memberikan sedikit cahaya untuk membantu anda berkumpul. Senarai item yang disertakan:

 • Topi Musim Panas: 44 Lilin
 • Kerusi Double Deck: 16 Hati

Kumpul sihir Bola Pantai dari kedai sihir setiap hari secara percuma dan gunakannya untuk payung dan penyepit rambut.

Langit: Kanak-kanak Cahaya 0.14.0:

"Putera kecil" muncul dalam Sky: Children of the Light 1.14.0
“The Little Prince” muncul dalam Sky: Children of the Light 1.14.0
 • Hidupkan kembali kenangan jiwa-jiwa di seluruh dunia dan kembalikan mereka ke kuil untuk membuka kunci emoji dan item dari buruj.
 • Pelajari ungkapan dari jiwa dan gunakannya apabila berkomunikasi dengan orang lain. Tingkatkan ungkapan ini untuk membuka kunci animasi yang lebih rumit.
 • Berkawan dengan pemain global. Kumpul cahaya untuk mencipta lilin, tingkatkan persahabatan untuk membuka kunci emosi istimewa dan gunakan sebagai hadiah untuk berhubung dengan komuniti pemain.
 • Kembangkan persahabatan dengan jiwa yang pernah anda temui, tawarkan mereka lilin dan hati untuk memberi ganjaran kepada mereka dengan pelbagai hiasan.
 • Kumpulkan cahaya yang bertaburan di seluruh tanah untuk menaik taraf jubah, dari sana ke ketinggian baharu. Pergi jauh ke dalam awan untuk mengecas semula jubah anda, atau anda boleh berinteraksi dengan pemain lain untuk memulihkan tenaga.
 • Selesaikan pencarian baharu setiap hari untuk mendapatkan sehingga 4 lilin/hari. Lilin digunakan untuk meningkatkan persahabatan dengan jiwa dan pemain lain serta kebolehan peribadi.
 • Temui acara baharu: Musim Putera Kecil.
 • Permainan merentas platform, Sky: Children of the Light kini menyokong permainan di Nintendo Switch.

Langit: Kanak-kanak Cahaya 0.13.3:

Terokai Musim Perhimpunan; Bantu semangat dan rakan membina struktur monumental di hutan misteri. Raikan Hari Alam Semula Jadi dan bersihkan lautan di dunia nyata dengan membeli 2 item baharu di kedai.

Temui acara Musim Perhimpunan di Sky: Children of the Light dan banyak aktiviti menarik
Temui acara Musim Perhimpunan di Sky: Children of the Light dan banyak aktiviti menarik

Hari Alam

Days of Nature bermula pada 19 April dengan pengembaraan untuk menerokai Kepulauan Sanctuary yang terletak di Daylight Prairie. Terdapat banyak aktiviti perlindungan alam sekitar semasa acara tersebut. Beli 2 item bertema lautan di kedai untuk menyumbang usaha anda kepada kempen melindungi alam sekitar secara amnya dan membersihkan lautan khususnya:

 • Ocean Cape untuk $14.99
 • Kalung Laut untuk $1.99
 • Earth Cape untuk $4.99

Acara Cahaya Bermusim Berganda

Mulai 3 Mei, raikan Spring in Sky dengan 2 ketikan butang Lampu Bermusim, yang membolehkan pemain membuat 2 lilin setiap hari sepanjang acara berlangsung.

Kapal The Sleepy Travelling Merchant juga muncul di Home. Setiap hari, pemain boleh mengumpul mantera secara percuma dan mencubanya.

Sky: Petua Kanak-Kanak Cahaya untuk Pemula

Carian Cahaya (Cahaya)

Terokai setiap sudut dan ceruk kerajaan untuk mencari cahaya tersembunyi di suatu tempat di sebalik bukit atau tempat yang tidak dijangka.

Buat kawan

Buat rakan sebanyak mungkin walaupun anda memerlukan 1 lilin. Ingat untuk alias rakan anda untuk memudahkan mereka diingati.

Semangat Bermusim

Terdapat sejumlah 6 Roh Bermusim tersembunyi di suatu tempat di 6 kerajaan. Apabila anda menemui Semangat Bermusim, anda perlu melengkapkan usaha yang sepadan untuk mempelajari Emoji baharu. Kemudian, kembalikan Semangat Bermusim ke kuil di penghujung aras supaya ia muncul pada buruj pada skrin Utama.

Sky: Petua Kanak-Kanak Cahaya untuk Pemula
Sky: Petua Kanak-Kanak Cahaya untuk Pemula

Pas Pengembaraan

Jika anda pemegang Pas Pengembaraan dan ikon ini berada di sebelah Semangat Bermusim, ini bermakna ikon tersebut dibuka secara percuma sebaik sahaja anda membuka kunci kulit di hadapannya. Item untuk setiap Roh juga akan memakan hati walaupun anda sudah mempunyai Pas Pengembaraan.

Kuil Kesyukuran Harian

Salah satu pencarian harian akan ditemui di kuil istimewa ini di mana anda boleh bermeditasi dan meninggalkan nota terima kasih kepada sesiapa sahaja yang bermain Sky: Children of the Light. Jika anda pemegang Pas Pengembaraan, anda boleh mengumpul lilin percuma dari kuil.

Lilin bermusim

Jika anda mahukan beberapa lilin bermusim, ketik jadual lilin bermusim di penjuru kiri sebelah atas skrin untuk mengakses kedai permainan. Di sini kita akan membeli lilin dengan wang sebenar.

Gunakan sihir

Semasa bermain permainan, anda akan membuka banyak mantra baharu untuk membantu diri anda dan pemain lain.

Melawat tempat lama

Jangan lupa untuk kembali ke lokasi lama sebaik sahaja anda telah meningkatkan kebolehan terbang anda dan membuka kunci beberapa mantra baharu. Ia mungkin tempat yang pernah anda kunjungi tetapi tidak dapat masuk atau terlepas beberapa item berharga.

Loc Nguyen

Csss