Tải Download CCleaner Pro Full + Key Active mới nhất 2022 | Technetvietnam

Pembersih ialah perisian yang berfungsi untuk membersihkan dan mempercepatkan komputer adalah yang terbaik hari ini untuk Windows. Perisian ini pertama kali muncul pada tahun 2003, setakat ini selepas bertahun-tahun pembangunan, perisian itu telah dimuat turun lebih 2.5 bilion kali. Untuk menggunakan ciri penuh perisian ini, pengguna mesti membeli salinan perisian Ccleaner Pro. Tetapi di Vietnam, tidak semua orang layak untuk membeli lesen perisian ini.

Jadi dalam artikel di bawah Blog Ilmu akan berkongsi dengan pembaca pautan muat turun, muat turun CCleaner Pro Full Crack + Key Active 2020 terkini disusun oleh kami. Terutamanya pautan kami tidak mengiklankan, dan sangat selamat untuk digunakan. Ikuti artikel untuk mendapatkan pautan.

ccleaner-pro

Gambaran keseluruhan CCleaner

CCleaner, asalnya dipanggil Crap Cleaner, ialah perisian utiliti sistem yang digunakan untuk membersihkan fail sampah yang tidak diingini (termasuk fail Internet sementara, di mana program dan kod berniat jahat cenderung untuk tinggal). arah kediaman).

Dan entri Windows Registry tidak sah dari komputer, yang pada asalnya hanya menyokong Microsoft Windows tetapi kini telah diperluaskan kepada banyak sistem pengendalian lain seperti MacOS sejak 2012.

CCleaner telah dibangunkan oleh sebuah syarikat bernama Piriform, dan telah diperoleh oleh Avast pada 2017.

Ciri-ciri perisian CCleaner

Seperti nama dan simbol logonya, Pembersih dan penyapu bercakap untuk dirinya sendiri, ini adalah perisian yang membantu anda membersihkan sampah pada komputer anda. Tugas utamanya ialah membersihkan sampah, tetapi sebagai tambahan kepada ciri tersebut, ia mempunyai banyak ciri hebat lain yang tidak diketahui oleh orang ramai.

Pengurusan perisian

CCleaner Professional juga termasuk penyahpasang perisian. Sayang sekali ia tidak membenarkan anda mengalih keluar berbilang program sekaligus (untuk itu, anda memerlukan alat khusus seperti IObit Uninstaller)

Tetapi ia akan menunjukkan lebih banyak apl daripada pengurus program terbina dalam Windows – termasuk Windows dengan 10 apl prapasang, yang sukar untuk dibersihkan.

Bersihkan pendaftaran

CCleaner juga termasuk pembersih pendaftaran yang komprehensif. Ini mungkin mempunyai kesan terhad pada prestasi sistem keseluruhan, tetapi berguna jika anda mengalami masalah pendaftaran tertentu, seperti versi baharu program enggan dipasang, walaupun versi Lama telah dinyahpasang. Membantu, CCleaner Professional tidak hanya memadamkan semua entri pendaftaran ‘masalah’ yang ditemuinya secara automatik.

Tingkatkan prestasi

Saya menguji peningkatan PC CCleaner Professional Plus dengan melakukan dua ujian, menjalankan kit alat prestasi sistem Geekbench dan mengukur masa but, sebelum dan selepas menjalankan utiliti penalaan.

Imbasan berjadual

Anda juga boleh memilih untuk meminta CCleaner menjalankan imbasan standard pada jadual biasa – setiap hari, mingguan, bulanan atau bila-bila masa anda log masuk ke Windows.

Ini adalah salah satu ciri yang membezakan CCleaner Professional daripada rakan sejawatnya yang percuma dan sangat mudah – hanya tetapkan dan lupakannya.

Jika anda berkongsi PC anda, anda boleh mengehadkan CCleaner kepada akaun tertentu (jadi fail tidak dipadamkan apabila anak anda log masuk, contohnya).

Fungsi baharu pada versi CCleaner Pro

CCleaner sebenarnya lebih daripada sekadar pembersih pendaftaran. Ia mungkin lebih tepat dipanggil pembersih sistem kerana ia sebenarnya membersihkan lebih daripada sekadar fail sampah anda.

 • Jadikan komputer anda berjalan lebih pantas dan lancar
 • Membantu meningkatkan hayat pemacu keras komputer anda
 • Lindungi fail berniat jahat
 • Kosongkan sejarah secara automatik
 • Keselamatan semasa melayari laman web
 • Pemasangan pantas boleh dilakukan pada USB
 • Defragmentasi
 • Lindungi privasi anda dalam talian
 • Pulihkan fail yang dipadam secara tidak sengaja
 • Sentiasa kemas kini kepada versi terkini

Pautan Muat turun CCleaner Pro terbaharu dan rasmi daripada Piriform

UNTUK mengelakkan PAUTAN menjadi “DIE” ATAU “MUAT TURUN TERHAD”, KLIK BUTANG DAPATKAN KATA LALUAN DI BAWAH UNTUK MUAT TURUN PERISIAN KELAJUAN TINGGI SECARA PERCUMADAPATKAN PASS MUAT TURUN DI SINI

Jadi anda boleh memautkan saya sepenuhnya ke laman web yang semuanya asli, tidak seperti blog lain yang mendapat pautan buruk.

Senarai kunci CCleaner Pro terkini 2020

Sebelum menggunakan kunci CCleaner Pro 2020, anda perlu ambil perhatian

 • Sila putuskan sambungan rangkaian apabila memasukkan kekunci CCleaner Pro.
 • Kekunci di bawah selepas pengaktifan anda akan dapat menggunakan ciri penuh CCleaner Professional dan mengemas kini perisian secara automatik.

Senarai Kunci Dalam Talian

Nama: (Pilihan)

Lesen: C2YW-GCVX-C7FB-5GMY-IZPC

———————————

Nama: RJ van der Linden

Lesen: CN9X-US28-F6RR-EY9M-YTQC

———————————

Kunci lesen (Putuskan sambungan rangkaian untuk masuk):

———————————

Nama: Pasukan Piriform

Lesen: C2AA-EGSZ-N7IU-R26I-YTGC

———————————

Nama: Pengguna Berdaftar

Lesen: CBB4-FJN4-EPC6-G5P6-QT4C

———————————

Nama: gerard menyelamatkan

Lesen: C8MQ-AIYE-P6XH-6XAI-S7QC

———————————

Senarai Kunci Luar Talian

Nama: Blogkienthucnet

Lesen: C2YW-6SPT-VEQ2-KKBQ-WZPC

Lesen: C2YW-IAHG-ZU62-INZQ-WZPC

Lesen: C2YW-2BAM-ADC2-89RV-YZPC

Lesen: C2YW-XFCX-ABIG-GZD4-8ZPC

Lesen: C2YW-XK32-GBVV-N3BH-2ZPC

Lesen: C2YW-JKW5-KK79-XHR2-4ZPC

Lesen: C2YW-QTRT-ZVCG-PQDK-CZPC

Lesen: C2YW-GP33-TPIU-BGM8-AZPC

Cara Memasang dan Aktif CCleaner Pro

Langkah 1: Pergi ke halaman muat turun perisian di halaman utama di pautan https://www.ccleaner.com/download . Kemudian muat turun fail dan klik pada fail tersebut setup.exe

Langkah 2: Klik Pasang

Klik Pasang

Langkah 3: Tunggu CCleaner dipasang. Proses ini akan mengambil masa kira-kira 1 hingga 2 minit bergantung pada konfigurasi komputer anda.

Tunggu CCleaner dipasang

Langkah 4: Klik Jalankan CCleaner

Klik Jalankan CCleaner

Langkah 5: Klik Aktifkan Sekarang untuk mengaktifkan perisian CCleaner Professional dengan maklumat utama yang saya tinggalkan di atas.

Klik Aktifkan Sekarang untuk mengaktifkan perisian

Langkah 6: Salin Nama dan Kunci Lesen di atas. Kemudian klik Daftar

Salin Nama dan Kunci Lesen di atas. Kemudian klik Daftar

Langkah 7: Klik Tutup

Klik Tutup

Selepas mengaktifkan perisian dengan jayanya, anda boleh pergi ke Pilihan> Perihal dan anda akan melihat skrin seperti berikut, jadi ia telah berjaya diaktifkan.

Seperti yang ditunjukkan di bawah, pengaktifan berjaya

Cara menggunakan perisian CCleaner untuk membersihkan komputer dengan berkesan

Pilih jenis fail yang ingin anda padamkan

Secara lalai, CCleaner akan memadamkan jenis fail sampah ini secara automatik. Pengguna boleh mengosongkan cache penyemak imbas dalam kedua-dua bahagian Windows dan Aplikasi, seperti memadamkan sejarah, kuki, fail sementara, cache, fail log, dsb.

Pelayar menyimpan fail ini ke sistem untuk mempercepatkan penyemakan imbas pada masa hadapan. Apabila melawat tapak web tertentu, ia akan dimuatkan dengan lebih cepat dan meningkatkan keselamatan. Tetapi membersihkan cache dengan kerap boleh melambatkan proses penyemakan imbas.

Mengosongkan cache imej (cache lakaran kecil dalam Windows Explorer) juga boleh melambatkan operasi. Apabila membuka folder dengan banyak fail imej, ia akan mengambil masa untuk mencipta semula cache. Membersihkan cache membantu komputer mengosongkan ruang memori, tetapi anda memerlukan banyak masa untuk mencipta semula cache selepas itu.

Oleh itu, pengguna boleh melaraskan apabila menyahtanda pilihan. Bergantung pada tujuan penggunaan, pengguna memilih kawasan yang sesuai.

Jangan padamkan kuki penting

CCleaner memadam semua kuki secara lalai tetapi juga boleh menyimpan beberapa kuki jika pengguna memerlukannya. Ikuti langkah di bawah untuk menyimpan kuki yang anda inginkan:

Langkah 1: Dalam bar menu di sebelah kiri, pilih Pilihan dan kemudian pilih Kuki.

Langkah 2: Di sini, pengguna boleh membuat senarai putih (Senarai Putih) apabila mengklik kanan pada item Kuki dan memilih Imbasan Pintar.

Program ini secara automatik akan menambah Kuki Google, Facebook, Twitter atau Yahoo Mail ke senarai putih.

Langkah 3: Untuk menambah Kuki lain pada senarai putih, cari kuki tapak web tersebut dan klik pada ikon anak panah di sebelah kanan. CCleaner akan mengabaikan kuki tapak web dalam senarai putih, jadi pengguna tidak perlu log masuk semula ke tapak web selepas membersihkan kuki.

Sandaran sebelum memadamkan Pendaftaran

Pendaftaran Windows mengandungi ratusan ribu arahan input. Mengalih keluar pendaftaran tidak akan meningkatkan prestasi sistem. Pembersih pendaftaran boleh memadamkan nilai pendaftaran penting secara tidak sengaja, menyebabkan sistem menjadi rosak.

Oleh itu, pengguna perlu berhati-hati semasa membersihkan Registry, jadi buat sandaran sebelum membersihkan supaya sekiranya masih terdapat masalah, anda masih boleh menggunakan fail sandaran untuk mendapatkan semula Registry yang dipadamkan. Secara lalai, setiap kali anda membersihkan Registry, sistem akan mempunyai mesej yang mengingatkan anda untuk membuat sandaran data anda sebelum memadam.

Anda pilih bahagian Imbas Isu untuk meneruskan pembersihan. Selepas menyelesaikan proses, klik Betulkan isu yang dipilih. Panel mesej gesaan sandaran sistem muncul, klik Ya untuk meneruskan sandaran.

Urus program yang bermula dengan mesin

Melumpuhkan program yang dilancarkan secara automatik dengan komputer akan membantu sistem berjalan dengan lebih lancar, mengelakkan kelesuan semasa permulaan. Anda ikuti langkah berikut:

Langkah 1: Klik pada Alat dalam bar menu kiri dan pilih Mulakan. Permulaan dalam bahagian Alat membenarkan pengguna melumpuhkan atur cara yang dijalankan secara automatik pada permulaan komputer.

Langkah 2: Antara muka program akan muncul semua program yang bermula dengan sistem. Klik kanan program yang anda ingin hentikan berjalan pada masa yang sama semasa komputer dimulakan, pilih Lumpuhkan.

Ambil perhatian, pengguna tidak harus memilih Padam untuk mengelakkan kehilangan Pendaftaran penting, dan boleh diaktifkan dengan mudah apabila diperlukan.

Gunakan CCleaner untuk membersihkan pemacu

Apabila Windows atau sistem pengendalian lain memadamkan fail, ia sebenarnya tidak dipadamkan daripada cakera keras. Sebaliknya, penuding fail dipadamkan dan sistem pengendalian menandakan lokasi di mana fail itu terletak sebagai kosong.

Program pemulihan fail boleh mengimbas cakera keras untuk fail yang, jika sistem pengendalian tidak menimpa fail lain pada sektor ini, boleh pulih. CCleaner membersihkan ruang storan percuma dengan alat Pengelap Pemandu.

Langkah 1: Klik pada Alat dan pilih Pengelap Pemacu. Dalam anak tetingkap kanan, pilih pemacu yang ingin anda bersihkan dan kemudian klik Lap.

Langkah 2: Jika anda mahu perisian membersihkan ruang storan percuma setiap kali anda menjalankan program, tandai kotak Lap Ruang Bebas di bawah Lanjutan dalam bahagian Pembersih. Tetapi anda juga harus mempertimbangkan untuk menggunakannya kerana masa pembersihan akan agak lama.

Padam fail dengan selamat menggunakan CCleaner

CCleaner juga membantu memadamkan fail dengan selamat dan berkesan dengan alat Pembersih Pemacu. Cara pemadaman fail ini adalah lebih perlahan daripada biasa dan itulah sebabnya sistem pengendalian tidak menetapkan pemadaman fail selamat secara lalai.

Langkah 1: Dalam bahagian Pilihan, pilih bahagian Tetapan.

Langkah 2: Di antara muka yang betul, dalam bahagian Pemadaman Selamat, terdapat dua pilihan:

 • Pemadaman fail biasa (Lebih Cepat): Padam fail dengan cepat tetapi kurang selamat.
 • Pemadaman fail selamat (Lebih perlahan): Memadam fail adalah perlahan tetapi lebih selamat.

Adalah lebih baik untuk pengguna menyemak kotak Pemadaman fail selamat (Lebih perlahan) untuk mencapai kecekapan tinggi apabila memadam fail.

Tambah fail pilihan

Jika anda menggunakan program yang tidak disenaraikan dalam senarai aplikasi CCleaner, atau mempunyai folder fail sementara yang anda mahu padamkan secara berkala, anda boleh mengikuti langkah berikut:

Langkah 1: Dalam bahagian Pilihan, pilih Sertakan dan klik Tambah untuk menambah fail. Perisian akan memadamkan fail ini dan mengosongkan folder sebelum menjalankan program.

Ambil perhatian, anda harus berhati-hati semasa menambah kerana anda boleh menambah fail atau folder penting secara tidak sengaja dan kehilangannya.

Langkah 2: Fail yang anda ingin bersihkan jika kotak Fail dan Folder Tersuai di bawah Lanjutan dalam bahagian Clenaer ditandakan.

Tetapkan pengecualian

Begitu juga, jika CCleaner sedang memadamkan fail yang anda tidak mahu padamkan, tambahkan pengecualian di bawah Pilihan > Kecualikan.

Di sini, klik butang Tambah untuk menambah, anda boleh menambah kedua-dua pemacu, folder, fail atau Pendaftaran dengan mudah.

Urus atur cara pemasangan

Perisian ini membenarkan pengguna mengurus semua program yang dipasang pada komputer apabila mengklik Alat dan memilih Nyahpasang.

Senarai program yang dipasang muncul, anda boleh menyahpasangnya, membetulkan ralat, menamakan semula mereka. Apabila melakukan pengubahsuaian ini, Panel Kawalan pada komputer juga berubah dengan sewajarnya. Selain itu, kami boleh menyimpan senarai program ke fail teks untuk kawalan mudah.

Sebaik sahaja anda telah menyediakan CCleaner, anda boleh menjalankan program secara automatik atau mencipta pintasan atau kekunci pintas untuk menjalankan program secara senyap.

Epilog

Oleh itu, hanya beberapa langkah mudah dengan kemas kini 2020 terkini senarai Key CCleaner Pro dan beberapa petua untuk menggunakan CCleaner dengan lebih berkesan. Blog Ilmu dikongsi dalam artikel, maka anda sudah mempunyai versi Pro perisian ini di tangan anda. Harap komputer anda sentiasa berfungsi sempurna seperti baharu.

Csss